Dedektif - Özel Dedektif



Dedektif - Özel Dedektif
Dedektif - Özel Dedektif

Özel dedektif teknik takip ve fiziki takip ağırlıklı hizmetleriyle, müşterilerinin aldatılmasına veya çocuklarının velayetlerinin elde edilmesine yönelik çalışmalar yapmaktadır. Türkiye ve dünya genelinden birçok talep gelmektedir. Birçok evli çift, kendisini aldattığını düşünen eşinin araştırılması ve eşi hakkında tüm gerçeklerin öğrenilmesi için takip metotlarına başvurmaktadır. Detaylı şekilde yapılan takiplerle, tüm gerçekler ortaya çıkarılmakta ve bunların sonuçları mahkemelere sunulmaktadır. Dedektif eş takibi gibi konularda, olabildiğince çabuk davranmakta ve somut delilleri elde etmektedir. İşlemlere ilişkin yapılan birçok faaliyetten sonra, gerçekler tüm çıplaklığı ile ortaya çıkmaktadır. Bu tarz çalışmaların zamanında yapılması ve takip edilecek kişi şüpheye düşürülmemesi gereklidir. Kişi rahat davranmalıdır ki, eşini ihanet eden unsurları gerçekleştirsin. Takiplar sadece fiziki olarak değil, sanal takip şeklinde de devam etmektedir.

Sanal Takip Hizmetleri Nedir?
Sanal takip hizmetleri, hedef kişinin cep telefonunun takip edilmesine denilmektedir. Dedektif sanal takip çalışmalarında, takip edilen kişinin sosyal medya hesaplarını, mesajlaşma platformu profillerini, telefon görüşmelerini takip etmektedir. Buralardan somut bir delil ile karşılaşıldığında, zaman kaybetmeksizin çalışmalara başlanılmakta ve delil toplama işlemlerine start verilmektedir. Sanal takip yazılımları, bilindiğinin aksine uzaktan yüklenmektedir. Özellikle Whatsapp uygulaması için bu konuda talepler görülmektedir. Özel dedektif profesyonellik isteyen mesleklerin arasında yer aldığı için, hizmet veren büroların, çalışmaların kalitesi bitmesi açısından büyük önemi bulunmaktadır. Büroların tecrübe ve bilgileri, çalışmaların nasıl sonlanacağının bir göstergesi olmaktadır. Sanal takip çalışmalarında, öncelikle gizlilik sözleşmesi hazırlanmakta ve müşteriler ile firma arasında güvence alınmaktadır. Sözleşme onaylandıktan sonra, tüm işlemler gizlilik çerçevesinde devam ettirilmektedir.

Gizlilik Garantisi Nasıl Verilmektedir?
Özel dedektif adında herhangi bir şey yapılmadan önce, müşterilere gizlilik garantisi (güvencesi) verilmektedir. Müşterilerinin kimlik bilgilerinin gizli kalacağı, kimlik bilgilerinin 3. şahıslar ile paylaşılmayacağı ve yapılan işlemlerden herhangi bir kimseye haber verilmeyeceğine dair bir güvence olmaktadır. Tüm faaliyetler başarıyla gerçekleştirildikten sonra, detaylı bir şekilde sonuç elde edilmektedir. Sonuç içeriklerini, müşterilerin ihtiyaçları belirlemektedir. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu konularda, ihtiyaca yönelik faaliyetler başlatılmaktadır. Mahkeme odaklı delil toplama, kişi takibi ve sanal takip bu konuda verilecek örnekler arasında yer almaktadır. Dedektif olmak isteyen kişilere, öncelikle gizliliğin nasıl sağlanacağı öğretilmektedir. Gizlilik odaklı çalışmaların nasıl yapılması gerektiği, takip konularında tecrübe kazandıktan sonra öğrenilmektedir. Fiziki takip ve teknik takip işlemlerinde gizlilik oldukça önemli ve müşteriler için fazlasıyla gereklidir. Bu tarz konularda gizliliğin sağlanması için, müşterilere gizlilik sözleşmesi sunulmaktadır.

Geçmişten Günümüze Sherlock