Böcek Arama - Böcek Tarama



Böcek Arama - Böcek Tarama
Böcek Arama - Böcek Tarama

Toplumun her sınıf insanları tarafından böcek arama tercih edilmektedir. Bu çalışmalarda gizlilik güvencesi ve %100 çözüm garantisi verilmektedir. Takip cihazlarının açabileceği her türlü tehlike ve hasara karşı önlem alınmakta veya problemin tamamen ortadan kaldırılması sağlanmaktadır. Dinleme cihazları veya gizli kameralara karşı yapılan çalışmalar 1 saat civarında sürmektedir. Genellikle 100m2 alan içerisinde 60 dakikada sonuç elde edilmekte ve cihazlar tamamen etkisiz hale getirilmektedir. Böcek tespiti çalışmalarını özel dedektiflik büroları, güvenlik firmaları veya özel firmalar vermektedir. Bunların aralarında kesin sonuç garantisini veren firmalar bulunmaktadır. Böcek tarama çeşitli yöntem ve teknikler ile gerçekleştirilmektedir. Gizli kamera ve dinleme cihazı tespiti modülleri kullanılmaktadır ve cihazların kesin sonuçlar ile ortaya çıkarılması sağlanmaktadır. İstenilen sonuca ulaşılması için alan keşfi yapılmaktadır. Öncelikle uzman kadrolar tarafından alan keşfedilmekte ve alana uygun yön planı hazırlanmakta veya direkt olarak çalışmalar başlatılmaktadır. Sorunun nereden kaynaklandığına ilişkin keşif ve arama yapılmalıdır. Sorunun bir kez daha tekrarlanmaması için bu oldukça önemlidir.

Böcek tarama ile takip cihazlarından oluşabilecek her türlü hasarı telefi edilmektedir. Özel dedektiflik büroları tarafından yapılan böcek tespiti çalışmalarında; yaşanılan probleme ilişkin sonuç raporu hazırlanmaktadır. Sonuç raporunun içeriğinde; cihazları kimin satın aldığı, kimin kullandığı ve nasıl temin edildiği yer almaktadır. Takip cihazlarının üzerinde bulunan seri numaraları ile bu işlemler yapılmaktadır. Türkiye genelinde bu cihazları satan belirli firmalar vardır. Yapılan böcek tespiti sonrasında hangi firmanın, hangi tarihte ve kime bu cihazları sattığı tespit edilmektedir. Tüm bu işlemler profesyonel şekilde yapılmakta ve olabildiğince kısa süre içerisinde sonuç alınmaktadır. Böcek arama uygulandıktan sonra, mekanda bulunan tüm şüpheli ve tehlikeli cihazların mekan dışı edilmesi sağlanmaktadır. Bunlar; frekans tespiti ve termal kamera cihazları kullanılarak yapılmaktadır. Termal kamera cihazları, gizli kamera tespiti için kullanılmaktadır. Dinleme cihazları ise frekans tespiti modülleri ile tespit edilmektedir. Profesyonel ekiplerle tüm bu çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Konuyla alakalı kesin sonuç elde edilmesi için tüm bunlar gereklidir.

Böcek arama veya takip cihazı tespiti çalışmaları, Türkiye’de 24 yıldır verilmekte olan bir hizmet seçeneğidir. Ev, ofis, işyeri ve araçlar için belirli teknik çalışmalar bulunmaktadır. Mekanın elverişliliğine göre plan hazırlanmakta ve uygulanmaktadır. Sorunun nelerden kaynaklandığının çözülmesi oldukça önemlidir. Çünkü; bu sayede daha hızlı ve kesin sonuç garantili bir şekilde işlemler tamamlanmaktadır.

Geçmişten Günümüze Sherlock